keskiviikko 21. lokakuuta 2015

VIK2. Journalismin ensimmäinen tunti

Ensimmäinen työ journalismin tunnilla oli kritiikki, elikkäs arvio ja merkkiraja oli 1800-2800.Kuulostaa paljolta, mutta ei oikeasti ole paljon mitään, niin kuin joku lyhyt uutinen. Merkkeihinhän lasketaan kaikki välilyönnit jne., joten se ei ollut hankalaa. Hankalinta koko työssä oli ehkä se, että juonta ei saa paljastaa kovasti. Oman mielipiteen esiin tuominen kritiikissä on aikalailla yksi pääpointti. Tein sen Labyrintti - Aavikkokeet -elokuvasta ja ihan positiivista kritiikkiä oli. Kannattaa muuten käydä kattoos! Oli meinaan ainakin omasta mielestä parempi kun ensimmäinen osa, seuraavaa odotellessa.. 

Tunteja on ollu nyt... 4 kaiketi ja tunneilla on kyllä ihan äärettömän rento meininki, mutta silti hiljaista ja helppo keskittyä. Kurssilla tehdään kritiikin lisäksi vielä 4 kirjallista hommelia: kommentti, kolumni, uutinen ja henkilökuva tai reportaasi. Omaan korvaan kuulostaa paljolta koska enää n. kuukausi jaksoa jäljellä.
Kuumotteleeeee! Kohta on taas koeviikko ja sen tuska.. No, kyllä siitä on jo kerran selvitty ihan hyvin tuloksin. Itseasiassa ihan hyvä et saa kerralla kaikki hoidettua.

Journalismista ihan hyvät alkufiilikset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti