maanantai 12. joulukuuta 2016

Päivitystä pitkästä aikaa..

Päivittelyt jäänyt vähän vähemmälle, mutta nyt ajattelin tuoda tänne lisää viestinnän töitä, joita ollaan nyt juuri vähän aikaa sitten hommailtu.

Tehtiin VIDEO 2- kurssilla useampia töitä, mutta tässä on oikea ylpeydenaihe. Käsikirjoitettiin, suunniteltiin ja kuvattiin tämmöinen lyhytelokuva semi tiukalla aikataululla, mutta olen siitä melko ylpeä. Kaveri editoi sen melkein kokonaan yhdessä päivässä, kuudessa tunnissa. Editointihommaa oli hurjasti, koska meillä oli kaikenlaisia äänitehosteita. Oli hauskaa kuvata porukalla, kun castattiin pari kaveria mukaan lyhäriin. Kuvattiin elokuva pääasiassa kahdessa päivässä. Ensimmäisenä päivänä kuvattiin koulun aikana muutama kohtaus ja toisena päivänä kuvattiin koulun jälkeen lähes neljä tuntia ja saatiin melkein kaikki purkkiin. Näiden kuvauksien jälkeen hoidettiin yhden kohtauksen pätkiä ja kuvailtiin eri paikoissa jne. ja se näkyy lopputuloksessakin.

Lyhäriin jäi muutamia mokia, mm. valotuksen, suojaviivan sekä lavastuksen kanssa, mutta ne eivät jääneet kokonaisuuden kanssa kovin merkittäviksi virheiksi ja olemme tyytyväiset lopputulokseen.
Video löytyy täältä: https://www.youtube.com/watch?v=mfSGA6iPel0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti